sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Heipsan pitkästä aikaa!

Kirjoitellaanpa tännekkin välillä kuulumisia. Minä pakerran edelleen viimeistä lukukautta koulun penkillä. Paljon kokemuksia on koulu antanut ja olen saanut kasvaa ihmisenä paljon. Kyllä opiskelu avartaa mieltä.

Remontti on meillä edelleen kesken. Tämän kaiken piti olla valmista viime marraskuussa, mutta kuinkas kävikään. Pieni lisävahinko urakoitsijalla, josta koitui sitten vähän isompi vahinko, kun hänen vakuutusyhtiö ei reagoinut kuin vasta kolmanteen ilmoitukseen. Niin kiireellinen firma on Lähi Tapiolan vakuutusyhtiö. Viitisen viikkoa meni siihen, että he tulivat edes tarkastamaan tilannetta. Kolme kuukautta siihen, että saivat asian käsiteltyä. Marraskuusta tähän helmikuuhun olemme odotelleet enemmän ja vähemmän kärsivällisesti.

Ensiviikolla jatketaan alakerran uuden kodinhoitohuoneen remontointia. Siellä on nyt uutena harmina tukkeutunut viemäri. 

Tässä odottelun keskellä olen maalannut tupakeittiön seinät valkeaksi. Huone tuli uskomattoman valoisaksi. En olisi osannut aavistaakkaan.




Perjantaina herkuteltiin Ruuneperin tortuilla.  Tilasin Keminmaan Lasilta "Klik" pöydälle valkean maitolasin. Nyt pöytä stemmaa paremmin muuttuneen sisustuksen kanssa. Palvelu oli nopeaa ja hyvää. Päivän varoajalla saatiin lasi ihan kotia asti kannettuna.


Hyvää alkavaa viikkoa!
-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti